Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Het is logisch dat u niet precies weet welk(e) product(en) voor u de juiste oplossing bieden, daarom kunt u kosteloos contact opnemen met een specialist die u helpt bij het uitzoeken van de juiste product(en).

De supplementen van Nutramin zijn samengesteld uit natuurlijke producten en worden op wetenschappelijke basis getest op werking. Vaak worden supplementen chemisch samengesteld om zo in massaproductie goedkoop te kunnen worden aangeboden. Helaas doet het beloofde supplement niet wat het oorspronkelijk zal moeten doen. Tegen betaling is het zelfs mogelijk een bloedonderzoek te doen wat u laat zien dat onze supplementen de gewenste resultaten bieden.

Heeft u een probleem wat niet overeenkomt met de problemen die wij op de site benoemen? Met meer dan 20 jaar ervaring weet ik vrijwel zeker dat ik u kan helpen bij uw probleem. Neem gerust contact met mij op om samen te kijken naar een passende oplossing.

Dat is zeker mogelijk, we zullen een geschikte specialist in uw buurt zoeken die contact met u opneemt om een afspraak te maken zodat u persoonlijk kan worden geholpen. We werken uitsluitend met gecertificeerde specialisten.

Medicijnen en supplementen mag altijd. Uitzondering zijn bloedverdunners en VitamineK2. Volg altijd de op de producten gegeven adviezen en bij twijfel overlegt u met onze specialist alvorens u de aankoop doet en/of raadpleeg uw arts.

Dit is afhankelijk van het probleem en de mate van het probleem. We raden aan het gegeven advies op te volgen en bij twijfel contact op te nemen met onze specialist. Gebruikt u onze producten ten behoeve van de bevordering van uw gezondheid raden we het aan dit te blijven gebruiken. Bij twijfel raden we u aan contact op te nemen met een van onze specialisten.
We staan achter de producten en supplementen die we aanbieden. Onze producten en supplementen zijn door wetenschappers ontwikkeld en op basis van onderzoek getest. Zo weet u zeker dat de producten en/of supplementen bijdragen aan verbetering van uw probleem. Het is zelfs mogelijk om via een bloedonderzoek de werking van onze producten aan te tonen.

De tabletten zijn samengesteld met de benodigde vitamine, mineralen en voedingstoffen ten behoeve voor uw probleem. We stellen geen concessies aan de zuiverheid van de ingrediënten; ze smaken niet naar snoepjes. Ook maken we geen gebruik van vulmiddelen, glansmiddelen of andere hulpstoffen zodat de pil makkelijk in de keel glijdt. Dit zijn schadelijke en onnodige toevoegingen die geen bijdrage leveren. Je kunt tabletten doorbreken om het innemen makkelijker te maken. Met capsules raden we dit ten zeerste af.

Verzending & retour

  • Nederland: maandag t/m vrijdag voor 16:00 besteld is volgende dag in huis. (mits anders aangegeven op de productpagina)
  • België: 5-8 werkdagen.

Al onze verkrijgbare producten worden met een Track and Trace nummer verzonden. U kunt uw nieuwe aankoop van bestelling tot bezorging volgen.

iDEAL Gratis
Bancontact Gratis
Creditcard Gratis
Vooruitbetaling Gratis
Bank overboeking Gratis
Klarna Gratis
Apple Pay Gratis
Giro Pay Gratis
Onze retourtermijn is vastgesteld op 30 dagen. U hebt dan ook 30 dagen bedenktijd. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Voor meer informatie over het retourbeleid kunt u op de volgende link klikken.
Dat is mogelijk. Wil je eerst zeker weten dat je de producten ontvangt of wil je snel een oplossing maar beschik je niet direct over de liquide middelen, dan kun je via klarna afterpay betalen.

Abonnementen

U kunt opzeggen wanneer u wilt.

Wij hanteren een maand met ingang van de 1e van de nieuwe maand.

U kunt makkelijk via automatische incasso betalen. Zo hoeft u niks te doen.

Stuur ons een berichtje

Vragen, op- of aanmerkingen?

Carin Luijsterburg
Product specialist
Met 30 jaar aan medische ervaring en 15 jaar als specialist in huid en voeding, weet ik hoe belangrijk een gezonde levensstijl is voor het uiterlijk, gemoedstoestand en fysieke gesteldheid!