Wij verzenden met PostNL

Carenschoice laat haar verzending uitvoeren door de verzendservice van PostNL, ook wel Myparcel genoemd. Naast een gedegen en snelle levering wordt je door ons op de hoogte gehouden met actuele ontwikkeling omtrent je bestelling.

Na je bestelling ontvang je een persoonlijke track & trace code waarmee je het pakket op de minuut kunt volgen. Niet blij met je bestellingen en wil je retourneren? Stuur ons een berichtje zodat we het juiste retourlabel naar je kunnen verzenden.

Retouren & ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Stuur ons graag eerst een berichtje zodat wij het juiste retourlabel voor je aan kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie over het retourbeleid.

Verzending naar Nederland & België

Carenschoice biedt de mogelijkheid tot verzending in Nederland en België. Bestellingen over de €50,- (exclusief belasting) worden in beide landen gratis verzonden.